Mit Bageudstyr


Claus Holm Støbejernsform 

Mine nyeste brødforme er disse forme fra Grillbutikken.

En stor brødform med låg:
Lille brødform med låg:Dampovn Min nye røremaskine. En Bjørn Teddy.

Det er en fornøjelse at ælte dej med denne maskine. Den er jeg rigtig glad for. 


Købt på Wupti.dk Mit nyeste bageudstyr er min HUL-Form.
Den benyttes til at bage brød i og fungerer på samme måde som HUL-Bagepladen. En masse små huller i formen gør at Luft/Damp frit kan cirkulere omkring brødet.
Sælges i Grillbutikken.dk


Den del jeg benytter allermest er min HUL-Bageplade. På grund af de mange huller i pladen vil luft og damp kunne cirkulere frit i ovnen, hvilket giver et fantastisk resultat.
Den er uopslidelig. Den tåler alt. Kan gøres ren i opvaskemaskine, med stålbørst eller med en højtryksrenser. 
Pladen er købt hos Grillbutikken
Min Flutes-Form er i samme stil og materiale - blot bukket så den passer til Flutes. 
Som med HUl-Bagepladen - Den er uopslidelig. Den tåler alt. Kan gøres ren i opvaskemaskine, med stålbørst eller med en højtryksrenser. 
Købt hos Grillbutikken.
Når jeg laver store Rugbrød eller Franskbrød i form, så bruger jeg denne form. Det er en super form til begge dele. En form der ikke kan slides op. Købt hos Grillbutikken.
Nedenfor, samme model blot i mindre format. Bruges også til både Rugbrød og mindre Franskbørd. Formen er købt hos Grillbutikken.
Når jeg bager på bagestål, benytter jeg dette fra Grillbutikken.Dette dejpiskeris bruger jeg når jeg laver deje der ikke æltes på maskine (No Knead Bread).
Det er et fantastisk redskab til dette formål. Er købt i Kunst & Køkkentøj, men den er tilsyneladende udgået af sortimentet.

Denne dejskraber ligger helt fantastisk i hånden. Den har en rigtigt godt greb. Den tåler opvaskemaskine. Er købt hos Grillbutikken.
Denne Bøfvender er perfekt når du bager rugbrød. Super redskab til at presse dejen ned i formen så alle lufthuller bliver fjernet. Tåler opvaskemaskine. Købt hos Grillbutikken.Når jeg bager grydebrød, så er det oftest i nedenstående stentøjsform det foregår. Formen er købt på Amazon, men det er mig bekendt efterfølgende blevet muligt at købe den i Danmark